BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sabtu, Februari 25, 2012

CONTEST 1ST ANNIVERSARY BLOG LIKU-LIKU KEHIDUPAN



CLICK BANNER

Haa jejaka macho (macho??) dok catwalk tepi pantai tuh, tuh la owner blog LIKU-LIKU KEHIDUPAN. Mas panggil Zul je (w/p namanya Hazwan Hairy? Mohd Zulhairy?). Nak kenal lebih rapat sila mintak borang pada close frenz nya - Abang Joe. hihihi. Ok Zul ni buat contest ni sempena ulangtahun pertama blognya. Tahniah Zul dah genap setahun..Mas dah nak masuk 4 pun lum pikir lagi nak wat contest. Semoga blog Liku-liku Kehidupan akan bertambah maju & berjaya. Amin.

Mas tag: (sebab korang selalu join contest kan?)
  1. IQA
  2. YUI
  3. KAK FAR_EAST
  4. PUTRY
  5. IEYZA AFIEYNA
  6. FAIZAH
  7. AIN
For Contest:

1. Cadangan beras bernas tajaan Mas ialah: Buat scroll bar untuk side bar seperti archive post & bloglist. Lebih afdal masukkan blog Mas sekali dalam tuh ye.hahaha! & mana yang tak update berbulan2 tuh for me, delete. Bukan pe, akan lebih ringan sikit blog w/p Zul tuh kurus (ok tak de kene mengena)

2. Cadangan beras bernas tajaan Mas lagi: Pic bahagian footer tuh, agak2 la en abg oii..salam aidilfitri pe nya..dah bulan Rabbiul Akhir. & fofulor post tuh, wat yang new pun..means yang gerak2 tuh. Home page tuh leh set 3 entry. Ringan. Bila ringan, akan senang lepak king kat blog Zul. Saiz header leh adjust betul2 lik tuh..tapi pic header jangan tukar, smart.

3. Adoi part nak bagi tagline Mas lemah longlai otak ni..hihihi.. Mas cadang 'Walking For Life' / 'Langkah Zulhairy'. Hahahah selamba cekadak je Mas wat bingai macam ni.. boleh kan...? 

Dah, tuh je Mas dok pikir 5 minit tadi. Hahahaha. Ok nak tidur dengan lena.
# FB dah like. Sorry twitter Mas tak de. Box Creative pun dah like b4 this.
# Abg Joe, sila join sekali ! Mas dah siap dah..hahahaha.


16 surat cinta:

ZORA berkata...

semoga berjaya..:)

yad'z berkata...

gud luck mas.. =)

hairy berkata...

hahaha terima kasih mas atas cadangan n tagline tuh..nak gelak gila baca sbb xpersan..haha...neway tq sbb taq kat kawan2 ea...gudluck ea..

::WafaIrdina:: berkata...

wish ur luck mas
len kli tag la cik Ain lak
:D

ieyza afieyna berkata...

thanx tag,,, gudluck ;)

Hanif berkata...

Rasa macam nak join ajer....
seba dah lama tak join segmen..
Sama ler kita Mas...tak pernah buat segmen...
Kalu Mas buat aku pasti join dan siap promote lagi!!

Miss Purple Ungu berkata...

gud luck utk mas :)

misz_eyza berkata...

gud luck mas...nt bila kpala akk stabil akk join naa hihi.. =)

gnesop.com berkata...

semoga berjaya :)

Putry berkata...

mas pury dh join :P gud luck kay

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Good Luck Mas..^^

MaYa MustWany berkata...

zora, yad'z, wafa, ieyza, miss, kak far_east, abg sop,putry, kak lily: Terima kasih semua.

hairy: sama2..hihihi..tuh la,leh lak sampai xprasan..pe la.hihihi

abg hanif:join je.ni bkn segmen..ni contest.hihihi..mas dlm planning lgi nk wat..nnti2 la..hihihi thanks abg

Papa Mifz berkata...

nak masuk 4 tahun dah...lamo gak tuh...

MaYa MustWany berkata...

@Papa Mifzbiasa2 je abg

Juliet_iRa~" berkata...

good luck mas!

:D

MaYa MustWany berkata...

@Juliet_iRa~"thanks ira

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...